2021-03-03 08:09:28• hírek • Szatmár.ro

Táblagépet kapott az iskola húsz legjobb tanulója

Nagylelkű adománnyal ajándékozta meg a Sárközújlaki Petőfi Sándor Általános Iskola magyar tagozatának 20 legjobban tanuló diákját Tarr Csongor vállalkozó.

Annak érdekében, hogy az oktatás még magasabb színvonalon történhessen, Tarr Csongor sárközújlaki vállalkozó úgy döntött, vadonatúj táblaképekkel jutalmazza meg a helyi Petőfi Sándor Általános Iskola magyar tagozatának 20 legjobban tanuló diákját.

A táblagépek beszerzésében és diákokhoz való eljuttatásban a Hans Lindner Alapítvány vállalt közvetítő szerepet, így kedden, amikor a diákok megérkeztek az iskolába, Tarr Csongor vállalkozó, Koczinger Tibor, a Hans Lindner Alapítvány igazgatója, Maskulik Levente iskolaigazgató, valamint Piricsi Arthur polgármester fogadták őket.

„Örülök a felajánlásnak és nagyon köszönöm azt, ugyanakkor azt kívánom a gyerekeknek, hogy egészségben használják őket” – fogalmazott Piricsi Artúr.



„Minden gyerek munkájának elismerése ez a táblagép. Becsüljék meg, mert nem a szüleik pénzén jutottak hozzá, hanem saját munkájukkal! Azért kapták, mert megérdemlik” – hangsúlyozta Tarr Csongor.

Az akcióban szakmai támogatóként közreműködő Hans Lindner Alapítvány igazgatója, Koczinger Tibor kiemelte: csak a jó dolgokból lesznek újabb jó dolgok, a gyerekekhez irányulva pedig figyelmeztette őket: a mai világban már nem a nagy hal eszi meg a kicsit, hanem a gyors hal.

Maskulik Levente iskolaigazgató örömteli hangon mesélte el, milyen nehéz dolguk volt abban, hogy kijelöljék a 20 legjobb tanulót, „mivel szerencsére sok a jó tanulónk, sokat érdemelnek dicséretet” – fogalmazott az iskolaigazgató.

És természetesen az sem titok, hogy kik voltak a kiválasztott diákok: íme azok névsora: Ferenti Krisztofer, Német Alexandra, Berecz Lara, Kozsán Vanessza, Kővári Ingrid, Gábor Stefánia, Cziprok Júlia, Krupa Fruzsina, Anzik Gergő, Mondics Regina, Vakon Dóra, Márk Bernadett, Erdősi Bianka, Asztalos Antónia, Szilágyi Dóra, Rák Réka, Mezei Edvárd, Szűcs Milán, Kádas Csaba, Kanalos Angéla.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: